Rondleidingen

Vaak vormen onze rondleidingen een onderdeel van een familiedag, jubileum of reünie, maar ze zijn ook ideaal voor vriendengroepen, families, leden van verenigingen en bedrijfspersoneel. Zelfs als u tijdens uw vakantie met uw gezin, familie of vrienden in Beesel of directe omgeving op een van de vele campings of in hotels vertoeft, kunt u een rondleiding boeken.

Rondleidingen
U kunt kiezen uit de volgende rondleidingen:


Wandelen zoals u wilt
U heeft zelfs de mogelijkheid om extra wensen kenbaar te maken, die we – als het mogelijk is – graag voor u vervullen. Ook als u een bepaalde route op een andere locatie wilt starten, of dat u slechts 1 uur wilt wandelen, of dat u halverwege graag een pauze bij een horecagelegenheid wilt inlassen, of dat u graag langs een bepaald pand of door een bepaalde straat wilt lopen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In de Centrumroute en/of Ouddorproute kan ook extra aandacht geschonken worden aan het kerkelijk erfgoed en de geschiedenis van het onderwijs in Beesel. Daarnaast kan ook een mix van bovenstaande themarondleidingen gelopen worden in een algemene route, de zogenaamde Standaardroute (duur: circa 3,5 uur, of naar keuze een gedeelte hiervan). Maak uw ideeën of wensen kenbaar of informeer naar de mogelijkheden.

Een rondleiding door Beesel kunt u op iedere voor u geschikte datum boeken. Houd u er wel rekening mee dat de routes alleen bij daglicht gelopen kunnen worden; dus tot uiterlijk 3 uur vóór zonsondergang kan worden gestart.